7.-11. Maj 2005 på besøg på Fuerteventura, Kanariske øerne:


Vi blev indbudt af døve kristne på Fuerteventura at besøge dem i 5 dage. Det var en stor oplevelse for os at komme til øen. Der er omkring 35 døve kristne på øen Gran Canaria, men kun 2 døve kristne på Fuerteventura. 
Der er ca. 2000 døve på Kanariske øerne, fleste døve bor på Gran Canaria og Tenerife. 
Men på Fuerteventura bor kun 15 døve.
Fuerteventura ligner ikke de andre øer, der er både ørken og rig af gedeflok. Rig på strand og meget solvarmt vejr. Vi oplevede at kigge på mærkelige skyer, der blev sagt at der overfører sandkorn fra Sahara i Afrika og regner over Fuerteventura. Ja, rigtigt, hver eneste dag måtte vi feje sandkorn væk fra hele gulvet og vores fødder hjemme hos Manuela og Juan Antonio. Manden er ægte Fuerteventura, mens konen er fra Gran Canaria. Kvinden kan ikke holde ud at bo på Fuerteventura og ønsker at flytte til Gran Canaria, og det trænger de til at komme sammen med de døve kristne.
Bed for dem at lyset fra Kristus skal røre mange døves hjerte. De har nødråb på undervisningen af Guds Ord. 
Bed for dem for at skaffe en god undervisning!
   

Døvekristne Manuela og Juan Antonio lever også af 
at sælge duge, vi boede hos dem i 4 nætter
Jan og Anne på ørken, fordi Fuerteventura ligger ca. 100 km fra Sahara i Afrika
Naturskønne lille landsbydel  Anne og Jan oplevede at kigge på mange geder
Geder produkter mælk! Geder spiser græs
Kvinden laver gedeost og sælger Manuela, Juan Antonio, Anne og Jan, vi skiltes efter god oplevelse på Fuerteventura og Lanzarote før afgang til 
Gran Canaria
Vi sejlede fra Fuerteventura Natur på Fuerteventura ligner Færøerne lidt?

Gud velsigne døve!

"Pas på, at I ikke overser en af disse små. Tro Mig: de har deres engle i Himlen, som altid er i Min Fars nærhed. Og Jeg, Menneskesønnen, er kommet for at frelse det fortabte. Hvis en mand har 100 får, og et af dem løber bort, hvad gør han så? Lader han ikke de 99 andre blive tilbage på bjergene, mens han selv går ud og leder efter det, der er forsvundet? Og hvis han finder det, vil han så ikke glæde sig mere over dette ene får end over de 99 derhjemme, som aldrig blev væk? Sådan er det også Min Fars vilje, at ikke en eneste af disse små skal gå fortabt."

Matt.18:10-14

Rejseoplevelser